prachtige vastgoed ontwikkelingen
 


Welkom bij  Fener InvestmentsJan Hendrik in 't Veld (57 jaar) wonende in Valkenburg ZH. 

"Ik ben getrouwd en heb twee kinderen. 

Na mijn schooltijd ben ik een eigen bedrijf gestart vanuit mijn hobby windsurfen in 1984.

Door de jaren heen ben ik naast het windsurfen ook bedrijven gaan opstarten in andere takken van watersport (o.a. zeilen en kitesurfen). Eigen merken die in meer dan 40 landen in de wereld succesvol verkocht werden. In het jaar 2007 besloot ik de bedrijven te verkopen en te gaan zoeken naar een nieuwe uitdaging.

Vanaf 2007 ben ik mij gaan storten op aankoop, inrichting en verhuur van luxe vakantie villa’s in Spanje en Turkije. Ik doe dit nog steeds onder mijn eigen naam VillaAzuro.com . De bouw van deze villa’s heb ik van heel dichtbij mee gemaakt.

Daarnaast heb ik mij bezig gehouden met coaching van startups als ook van ondernemingen in het algemeen. Dit doe ik nog steeds en zie dit als mijn maatschappelijke bijdrage.

Op mijn verlanglijst stond nog altijd ontwikkeling van onroerend goed. Iets moois ontwikkelen waar iedereen trots op kan zijn! Ook onze volgende generatie."

 


 

Peter van der Tweel (54 jaar) wonende te Noordwijk aan Zee.

"Ik ben getrouwd en heb 3 kinderen.

Net als Jan Hendrik heb ik een technische opleiding afgerond. Midden jaren tachtig ben ik fanatiek gaan windsurfen en heb ik Jan Hendrik leren kennen in het wedstrijd circuit.

Na mijn schooltijd ben ik gestart in een commerciële rol bij diverse houtgroothandels. Nadien ben ik werkzaam geweest voor een Belgische producent voor aluminium- en kunststofbouwproducten en later als accountmanager voor een grote Duitse producent om de verkoop in Nederland te behartigen.

In 2003 ben ik een eigen bedrijf gestart in Leiden in de verhuurbemiddeling van woningen. Dit bedrijf Tweelwonen is inmiddels uitgegroeid tot een middelgrote speler in de Randstad met 5 vestigingen. Het bedrijf heeft nu diverse concepten en deze worden onder de naam  2LStayConcepts op de markt gebracht.

Ruim 10 jaar geleden heb ik mijn eerste beleggingsvastgoed gekocht in Leiden en Noordwijk. 

Gezien de wens om het deel van het vastgoed in Leiden te vernieuwen ben ik een samenwerking aangegaan met Jan Hendrik in de vorm van Fener Investments."


Wat betekent Fener?

Zowel Peter als Jan Hendrik waren vroeger fanatiek windsurfers in de jaren ’80. Zij kenden elkaar uit die tijd. Na ongeveer 30 jaar kwamen zij elkaar tegen op een heel klein strandje ergens in Turkije. Allebei aan het kitesurfen. Wat een toeval! Op dit strandje staat een vuurtoren. In het Turks betekent Fener vuurtoren. Dus een toepasselijker naam voor hun gezamenlijke bedrijf konden ze  niet bedenken!


Ervaring

Er is veel ervaring bij Peter als ook bij Jan Hendrik met beleggingsobjecten in de regio Leiden. Objecten in veel diversiteit: bedrijfspanden, kantoren, woningen, transformaties van leegstaand vastgoed naar woningen, short stay en hotelontwikkelingen. Door de bundeling van eerdere zakelijke successen, ervaring, kennis en know how zal Fener Investments succesvol zijn in kleine en middelgrote vastgoedontwikkelingen.